KWALITEIT EN SERVICE

Mestdistributie


Mestdistributie J. van Leijsen B.V. is een bedrijf dat zich in hoofdzaak bezig houdt met mest afvoer en mest plaatsing en alle in en outs hieromheen . Momenteel beschikt ons bedrijf zelf over een tiental auto's en 13 tanks , daarnaast werken wij samen met collega intermediars als bv Gebr van Erp uit Oss en W Rossen uit Ravenstein welk ook over een aantal auto's beschikken zodat we gezamenlijk in het drukke seizoen met 15 a 20 auto's U van dienst kunnen zijn.

Hiernaast werken wij nauw samen met een aantal collega loonwerkers welke in andere gebieden hun afzet hebben.

Op jaarbasis zet ons bedrijf ruim 300.000 ton af bij de akkerbouwers en beschikt ons bedrijf momenteel over ruim 70.000 ton opslag in de afzetgebieden om als er veel vraag is hier snel op in te spelen en als er problemen zijn met afzet deze te bevoorraden om zo ieder bedrijf, dus producent, akkerbouwer en ons mestdistributiebedrijf zo veel mogelijk continuïteit te bieden.

Ons motto is een voor de veehouder betaalbare duurzame afzet te regelen en samen met de akkerbouwer een zo hoog mogelijk rendement uit dierlijke mest te halen (d.m.v. vergelijking met kunstmest)..

Mestdistributie J. van Leijsen BV. - For the best of acriculture.
0166 - 612 394